6 grunner til å korttidsleie en truck

Picture of Knut Nilssen

Knut Nilssen

Knut Nilssen er Rental and Used Manager i Toyota Material Handling Norway.

1 minutt å lese

Leie

Selv om din materialhåndtering normalt fungerer fint og du er fornøyd med din truckflåte, kan det fortsatt være tider hvor du har behov for litt ekstra hjelp for å møte etterspørselen. Korttidsleie brukes ofte for å gjøre stressende perioder litt smidigere, men det finnes også mange andre gode grunner til å korttidsleie en truck, selv i roligere perioder. La oss ta en titt på noen av fordelene.

korttidsleie toyota stablere

Du binder ikke kapital

Når du kjøper en truck for å utvide din virksomhet, binder du opp en stor sum penger som egentlig kan brukes til andre ting. Hvorfor ikke prøve korttidsleie neste gang? Dersom etterspørselen fortsetter å være høy i fremtiden kan du vurdere å kjøpe. Om ikke, har korttidsleien på lang sikt spart deg penger.

Du kjenner alle kostnadene fra starten av

En revisors jobb kan gjøres mye lettere med korttidsleie. Mange leverandører tilbyr fast pris for dag/uke/mnd på forhånd. Dette betyr at kostnadene er forutsigbare, og at du ikke blir overrasket når det er på tide å betale regningen.

Kort varsel? Ingen problem

En av de virkelig store fordelene med korttidsleie er at tiden fra bestilling til levering ofte er veldig kort. Det er ikke nødvendig å bruke lang tid på å vente, noe som betyr at du raskt kan komme i gang med høyere kapasitet.

Du kan kvitte deg med trucken når du vil

Din leietruck kan ha hjulpet deg i en stressende juletid, men hva med etterpå? I stedet for å ha trucken stående på lageret, kan du sende den tilbake til oss, og gå tilbake til normal kapasitet med din faste truckflåte.

Service inngår

Lagerlokaler er utfordrende miljøer, og selv om havarier og ulykker kan minimeres, kan det aldri elimineres helt. Heldigvis kan din leverandør tilby service for å gi trucken maksimal oppetid.

Les mer om service

Det finnes et stort utvalg tilgjengelig

Når du leier en truck i en kort periode er du vanligvis ikke begrenset til trucker som er i produksjon på et gitt tidspunkt. Mange leverandørers leieflåte inneholder maskiner i alle aldre og bruksnivåer – så uansett hvilken jobb du trenger de til eller hvor mye du vil bruke de, har vi vanligvis den perfekte trucken for deg.

Korttidsleie er en fin måte å supplere truckflåten din til tider med høy etterspørsel – men dette er ikke nødvendigvis den eneste grunnen til at du bør korttidsleie trucker.

 

Last ned "Fordeler med å leie truck"

 

Populære artikler