Administrer truckparken med I_Site Explorer

Picture of Maren Frøseth

Maren Frøseth

Maren er digital markedsfører i Toyota Material Handling Norway.

1 minutt å lese

I_Site

AD2_I_site

For litt over ti år siden lanserte Toyota I_Site, vårt system for håndtering av trucker. Løsningen er basert på sensorer som er innebygd i truckene og kobler disse til et sentralt informasjonssystem. Her samles informasjon om funksjon og ytelse fra hver enkelt truck i anlegget. Formålet er å optimalisere truckparken for å spare penger og energi.

Informasjon som gir innsikt

Med en smart, tilkoblet Toyota-truck kan du alltid få oppdatert informasjon om dens nåværende status: fra driftstid og utnyttelsesgrad til leie- og serviceavtaler. Med informasjonen fra I_Site Explorer kan hver truck utnyttes optimalt med tanke på sikkerhet, vedlikehold og energiforbruk. Basert på data om hver trucks plassering, eventuelle kollisjoner og faktisk bruk, kan du ta hensyn til alle viktige nøkkeltall og ta veloverveide beslutninger for å oppnå mer effektiv logistikk og materialhåndtering.

Oversikt over batteriene for energieffektiv drift

I_Site gir også fordeler innen bærekraft. Med batteriovervåkingsfunksjonen kan du kontrollere og optimalisere driften slik at truckene dine er energieffektive. Det er mulig å se batterinivået og kontrollere at førerne lader riktig. Resultatet blir ikke bare høyere tilgjengelighet - du kan også få ut flere driftstimer fra hvert batteri.

I_Site hjelper også med å velge den batteritypen som passer best for deg: bly-syre batterier eller li-ion batterier. I systemet finnes det massevis av data om truckene og hvordan de brukes i virksomheten. Det gir riktig grunnlag for å avgjøre hvilken batteriteknologi som er best og mest kostnadseffektiv for deg. Det hjelper deg også med å velge riktig størrelse på batteriet (hverken for lite eller for stort) for å vare gjennom hele (eller flere) arbeidsøkter.

17985_I_Site explorer_T48-1

Ta kontroll over truckparken

Ønsker du å overvåke og styre bruken av hele truckparken din? Ingen problemer. Vi kan også ettermontere systemet på eksisterende trucker.

Vil du vite når en truck står stille? Hvor mange av truckene dine som faktisk brukes daglig, eller hvilke kjøretøy eller sjåfører som oftest opplever hendelser?

Dette er bare noen av spørsmålene hvor I_Site Explorer kan gi deg svarene. I_Site fra Toyota er systemet som hjelper deg med å utnytte truckparken optimalt.

 

Populære artikler