Dine truckførere fortjener den beste ergonomiske løsningen, ikke sant?

Picture of Bjørn Fjelnseth

Bjørn Fjelnseth

Bjørn er Produktsjef Warehouse i Toyota Material Handling

2 minutter å lese

Truckførere tilbringer mange, lange timer sittende i trucken for å utføre de tyngste oppgavene, som ofte bringer med seg stress, belastning og utmattelse. Truckførerne er noen av de viktigste i din daglige drift. Hva skulle du gjort uten dem? La oss ta en titt på hva vi har utviklet for å gjøre deres daglige oppgaver belastningsfrie og litt morsommere.

Kaizen, som betyr kontinuerlig forbedring, har alltid vært en del av Toyotas DNA. Ved utformingen av de nye BT Reflex skyvemasttruckene er føreren i fokus, og tilbyr innovative funksjoner for å øke førerens ytelse.

Vi tar ergonomi til neste nivå

Komfort, komfort, komfort - er ikke det en av de viktigste aspektene for truckførere (bortsett fra sikkerhet, så klart!) når de bruker truck som arbeidsverktøy for å kunne jobbe effektivt?

Vi har alltid hatt et stort fokus på førerens komfort siden vår første Reflex skyvemasttruck for mer enn 25 år siden. Vår nye utgave forbedrer førerens ergonomi ytterligere.

Truckførere sitter i trucken store deler av sin arbeidshverdag. Nå vil de kunne nyte et nytt, fullt justerbart luftdempet sete av høy kvalitet, og selv justere kabinens gulvhøyde etter ønske. Dette garanterer optimal komfort for økt effektivitet.

Komfort handler ikke bare om setet og sitteplassen. Vi har også forbedret føreropplevelsen ytterligere med nye kontroller. På venstre side har vi forbedret kjøreopplevelsen med ny håndleddstøtte, og på høyre side har vi en ny hovedkontroll samt et stort, ergonomisk armlene.

RFLX_D004

Andre gode tilleggsutstyr som kan gjøre førerens liv enklere inkluderer ekstra rom for oppbevaring, ladeplass for mobil og Bluetooth-tilkobling slik at føreren kan høre på sin favorittmusikk under arbeidsdagen.

Den tiltende kabinen på Reflex E-serien er unik for Toyota, og bidrar til å redusere førerens belastning på skuldre og nakke, og gir i tillegg maksimal sikt i høyden. Det valgfrie panoramaglasstaket gir enda bedre sikt og sikkerhet.

Jeg ønsker å bli kontaktet angående dette produktet

 

Intuitiv og interaktiv kjøreopplevelse

Kjøreopplevelsen går et steg videre med den nye Reflex, da den er utstyrt med en helt ny berøringsskjerm integrert på høyre side i kabinen.Toyota BT Reflex_touchscreen display

Denne intuitive og interaktive skjermen er enkelt å bruke og lese, med viktig informasjon innen rekkevidde. Dette gir en god og enkel interaksjon mellom trucken og føreren, og betyr enda høyere nivåer av sikkerhet og produktivitet på arbeidsplassen.

Funksjoner som digital daglig kontroll og PIN-kodetilgang er tilgjengelig direkte fra berøringsskjermen. I tillegg kan trucken motta og sende meldinger. For eksempel kan førere sende et varsel dersom det oppstår et problem, og en servicetekniker kan sende en melding til sjåføren om å returnere til basen. Alle disse funksjonene forbedrer sikkerheten og effektiv drift.

Under bruk gir skjermen kontinuerlig informasjon ved hjelp av intuitive symboler og ikoner, samt bruk av grønne og oransje farger for å bekrefte sikker bruk. Når lasten løftes, vil føreren få kontinuerlige oppdateringer om løftehøyde, lastvekt og gaffeljusteringer, samt mer kritiske varsler som overbelastning.

Berøringsskjermen gir deg mulighet til å tilpasse innstillingene som for eksempel sette begrensning på løftehøyde og forhåndsvalg av høyde, og andre ytelsesparametere som er viktig for arbeidet.

Den nye BT Reflex skyvemasttrucken fra Toyota gir truckførere den beste kjøreopplevelsen i bransjen, med innovative funksjoner som garanterer sikkerhet og komfortabel drift hele skiftet, samtidig som den generelle ytelsen er høy.

Oppdag nye BT Reflex

Populære artikler