Fire gode grunner til å bytte fra manuelle til elektriske jekketraller

Picture of Maren Frøseth

Maren Frøseth

Maren er digital markedsfører i Toyota Material Handling Norway.

2 minutter å lese

Lithium-ion

Vi kjenner alle til jekketrallen, en klassisker som kan flytte gods i alle typer bruksområder. Den er pålitelig, kompakt, intuitivt å bruke og får jobben gjort. Så når bør man bytte til en elektrisk jekketralle eller en stabler? Dette vil hovedsakelig avhenge av hvilke bruksområder du har, og hva dine mål er: øke sikkerheten, forbedre ergonomien eller å nå høyere produktivitetsnivåer.

Disse fire punktene under kan hjelpe deg med å velge den best egnede jekketrallen for deg: en manuell eller motordrevet. Ikke glem å tenke på fremtidige behov, slik at du kan ha glede av jekketrallen eller stableren din i lang tid. Så når bør du gjøre et bytte? 

 

1. Når driften din trenger et ekstra produktivitetsløft

Hvis du ønsker å øke produktiviteten i lette applikasjoner, kan elektriske jekketraller flytte varene raskere, med mindre innsats for arbeideren. Både manuelle og elektriske jekketraller er kompakte og gir god manøvrerbarhet, men når bevegelsen er motordrevet, vil det gå jevnere og mer uanstrengt med en elektrisk modell som BT Tyro.

Ja vi vet, jekketraller trenger ikke lading og kan brukes kontinuerlig i motsetning til motordrevne modeller. Her kommer Li-ion batteriteknologien inn. Dette systemet tillater mulighetslading, noe som betyr at hver gang trucken ikke brukes, kan den lades. Selv så kort som en 15-minutters lading, så nesten kontinuerlig drift kan sikres.

2. Når ergonomi blir viktigere

BT Tyro LHE130 Packshot 01Jekketraller er robuste og kan flytte tung last. Men hvor ergonomisk er det for føreren som skal håndtere varene hele dagen? En motordrevet BT Tyro  kan gjøre arbeidet jevnere, raskere og med mindre belastning for arbeideren, noe som gjør arbeidsskiftet mer komfortabelt, med mindre tretthet, noe som resulterer i mer produktivitet. Den brukervennlige ledearmen vil støtte føreren ved løfting og kjøring.

 

 

 

3. Når du ønsker å øke sikkerheten i driften

Jekketrallene er enkle å få tilgang til, enhver arbeider kan ta i bruk jekketrallen for å fullføre oppgaven. Med en elektrisk jekketralle kan du sørge for at kun autoriserte førere kan betjene jekketrallen takket være PIN-koden på håndtaket. Nødstoppknappen på håndtaket legger til en ekstra sikkerhetsfunksjon.

På motordrevne modeller er funksjoner som krypskjøringsmodus for kontrollert bevegelse i trange områder og hastighetsreduksjon ved svinger tilgjengelige, noe som resulterer i mer sikkerhet for arbeideren og mindre skade på varene som transporteres.


4. Når ditt fokus er på fremtiden

Den første investeringen for en motordrevet modell er høyere enn en manuell gaffeltruck. Men du vil få mange fordeler som nevnt ovenfor når det gjelder ergonomi, sikkerhet og brukervennlighet. Når du har fremtidige behov i tankene, er det fint å ha fleksibiliteten til en elektrisk jekketralle på plass.

Der har du det, 4 gode grunner til å vurdere å bytte fra manuelle til motordrevne jekketraller. Men når er ikke en motordrevet modell den rette løsningen for deg? Hvis du har et lavt budsjett, og du bare leter etter en enkel, pålitelig løsning: hold deg til en jekketralle. Hvis du utfører mer intens arbeid,  hvor du flytter deg over lange avstander eller trenger å flytte tyngre last, anbefaler vi en kraftigere jekketralle eller en stabler som er tilgjengelig i vår nettbutikk. For all støtte eller veiledning, ta kontakt med våre rådgivere for å hjelpe deg med å ta det riktige valget:

Odd-Ivar-1

OPPDAG BT TYRO FAMILIEN

 

Populære artikler