Fire gode grunner til å bytte fra manuelle til motordrevne jekketraller

Picture of Maren Frøseth

Maren Frøseth

Maren er digital markedsfører i Toyota Material Handling Norway.

2 minutter å lese

Lithium-ion

Vi kjenner alle til palletrucken, en klassisk gaffeltruck som kan flytte gods i alle typer bruksområder. Dette fleksible utstyret er pålitelig, kompakt, intuitivt å bruke og får jobben gjort. Så når skal du ta steget og bytte til en motordrevet palletruck eller stablermodell? Dette vil hovedsakelig avhenge av hvordan du vil bruke materialhåndteringsutstyret, og hva dine mål er: øke sikkerheten, forbedre ergonomien eller å nå høyere produktivitetsnivåer.

Disse fire punktene under kan hjelpe deg med å velge den best egnede gaffeltrucken for deg: en manuell eller motordrevet. Ha også fremtidige behov i bakhodet, slik at du kan ha glede av palletrucken eller stableren din i lang tid. Så når skal man gjøre et bytte? 

HubSpot Video

 

1. Når driften din trenger et ekstra produktivitetsløft

Hvis du ønsker å øke produktiviteten i lette applikasjoner, kan motordrevne trucker flytte varene raskere, med mindre innsats for føreren. Både manuelle og motordrevne trucker er kompakte og gir god manøvrerbarhet, men når bevegelsen er motordrevet, vil det gå jevnere og mer uanstrengt med en elektrisk modell som BT Tyro.

Ja vi vet, håndtraller trenger ikke lading og kan brukes kontinuerlig i motsetning til motordrevne modeller. Her kommer Li-ion batteriteknologien inn. Dette systemet tillater mulighetslading, noe som betyr at hver gang trucken ikke brukes, kan den lades. Selv så kort som en 15-minutters lading, så nesten kontinuerlig drift kan sikres.

2. Når ergonomi blir viktigere

BT Tyro LHE130 Packshot 01Palletrucker er robuste og kan flytte tung last. Men hvor ergonomisk er det for føreren som skal håndtere varene hele dagen? En motordrevet BT Tyro  kan gjøre arbeidet jevnere, raskere og med mindre belastning på føreren, noe som gjør skiftet hans/hennes mer komfortabelt, med mindre tretthet, noe som resulterer i mer produktivitet. Den brukervennlige ledearmen vil støtte føreren ved løfting og kjøring.

 

 

HubSpot Video

 

3. Når du ønsker å øke sikkerheten i driften

Jekketrallene er enkle å få tilgang til, enhver fører kan bare ta jekketrallen for å fullføre oppgaven. Med en motordrevet truck kan du sørge for at kun autoriserte førere kan betjene trucken takket være PIN-koden i håndtaket. Nødstoppknappen på håndtaket legger til en ekstra sikkerhetsfunksjon.

På motordrevne modeller er funksjoner som krypskjøringsmodus for kontrollert bevegelse i trange områder og hastighetsreduksjon ved svinger tilgjengelige, noe som resulterer i mer sikkerhet for føreren og mindre skade på varene som transporteres.


4. Når ditt fokus er på fremtiden

Den første investeringen for en motordrevet modell er høyere enn en manuell gaffeltruck. Men du vil få mange fordeler tilbake som nevnt ovenfor når det gjelder ergonomi, sikkerhet og brukervennlighet. Når du har fremtidige behov i tankene, er det fint å ha fleksibiliteten til en motordrevet truck på plass.

Der har du det, 4 gode grunner til å vurdere å bytte fra manuelle til motordrevne trucker. Men når er ikke en motordrevet modell den rette løsningen for deg? Hvis du har et lavt budsjett, og du bare leter etter en enkel, pålitelig løsning: hold deg til en jekketralle. Hvis du utfører med intens arbeid,  hvor du flytter deg over lange avstander eller trenger å flytte tyngre last, anbefaler vi en kraftigere palletruck eller stabler som er tilgjengelig i vår nettbutikk. For all støtte eller veiledning, ta kontakt med salgskonsulentene våre for å hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Rådgivere (2)

OPPDAG BT TYRO FAMILIEN HER

 

Populære artikler