Truckførerkurs

Picture of Synne Vevik

Synne Vevik

Marketing Intern i Toyota Material Handling Norway.

1 minutt å lese

Truckførerkurs

Toyota Material Handling tilbyr skreddersydde kurs for deg som ønsker å oppnå truckførersertifikatet. Vi forstår viktigheten av trygg og kompetent truckhåndtering og sørger derfor for en opplæring som fremmer både sikkerhet og produktivitet. Ønsker du truckføreropplæring?

Skap et sikkert og effektivt arbeidsmiljø med solid opplæring

Et produktivt lager starter med en trygg arbeidsplass. Arbeid med materialhåndteringsutstyr skaper et høyrisikomiljø, noe som gjør det avgjørende at truckførere besitter nødvendig kunnskap for å håndtere trucken på en trygg og effektiv måte. Dette bidrar til å redusere risiko for ulykker og skaper en tryggere arbeidsdag for alle. Toyota Material Handling er en profesjonell opplæringsorganisasjon med mer enn 20 års erfaring. Du kan derfor være trygg på at alle deltakere får den kunnskapen de trenger. 

Våre kurs:

Våre kurs er tilgjengelig på flere av våre lokasjoner, hvor vi har flotte fasiliteter og nødvendig utstyr for en grundig opplæring. Vi tilbyr komplette kurs som kombinerer teoriundervisning i klasserom, E-læring, og praktisk trening på øvingsanlegg. Les her for å se hva en tidligere kursdeltaker mener om opplæringen hos oss. Dersom du ønsker å gjennomføre truckførerkurset på en av våre lokasjoner, trykk her

 

 

operator-training-3-3

Kurs på din arbeidsplass:

Visste du at vi også har mulighet til å komme til din arbeidsplass? Vi forstår at det kan være utfordrende å ta ansatte ut av arbeidsplassen, og vi har derfor gjort det enkelt å gi nødvendig kompetanse der de allerede er. Våre erfarne instruktører kommer til deg og kursene tilpasses dine behov og ønsker. Dette gjør det mulig for ansatte å lære i et kjent miljø hvor kunnskapen skal brukes. Slik sikrer vi at opplæringen blir både praktisk og relevant til daglige arbeidsoppgaver.

For å gjennomføre opplæringen på din arbeidsplass, krever vi kun at dere stiller med nødvendig utstyr. Dette inkluderer den typen trucker som skal brukes og et egnet område for praktisk trening. Vi sørger for at kursdeltakerne får grundig og relevant opplæring som oppfyller alle krav og standarder. Dette sikrer både kvalitet og trygghet i opplæringen.

Interessert?

Enten du ønsker å ta kurset på en av våre flotte kurslokasjoner, eller foretrekker å gjennomføre opplæringen på din egen arbeidsplass, står vi klare til å hjelpe deg. Klikk her for å finne ditt nærmeste kurssted, eller ta kontakt for å planlegge opplæring på din arbeidsplass.

 

Mer om truckføreropplæring

 

 

Populære artikler