Hvilken BT Tyro passer for deg?

Picture of Maren Frøseth

Maren Frøseth

Maren er digital markedsfører i Toyota Material Handling Norway.

2 minutter å lese

Lithium-ion

BT Tyro-familien er vår serie med jekketraller- og stabletrucker som er perfekt i trange bruksområder som detaljhandel, butikker, småindustrier og varehus. BT Tyro jekketraller er i tillegg også egnet for lasting og lossing av lastebiler. Pålitelig, enkel å bruke og tilgjengelig til en konkurransedyktig pris. Finn ut hvilken Tyro som passer best for deg. 

Enkel vareflytting med elektriske jekketraller

BT Tyro elektriske jekketraller er ideelle for sporadisk lett arbeid. De vil gjøre flytting av varer i butikker, varehus, småindustri og transport mer ergonomisk og effektivt. Finn ut hvordan nedenfor.  

BT Tyro 1.3t med Lithium-ion

Produkt (4)

BT Tyro LHE130 er jekketrallen for deg som flytter lettere varer i butikk og varehus. Den kan transportere og løfte last opp til 1300 kg, og er tilgjengelig med avtagbart lithium-ion batteri på 24V. Batteriet kan lades opp på ca. 3 timer. Designet er laget slik at den er enkel å manøvrere, til og med i smale områder. Ledearmen er utstyrt med pinkode, krypkjøringsmodus og nødstoppbryter for økt sikkerhet. BT Tyro LHE130 kombinerer egenskapene til en elektrisk jekketralle med fleksibiliteten til en vanlig jekketralle og er den perfekte løsningen for deg som trenger et ekstra produktivitetsløft.

 

BT Tyro 1.55t med Lithium-ion

Markedet har etterspurt en kraftigere elektrisk jekketralle som håndterer ramper og helninger godt. Endelig er den her!

BT tyro LHE155 er det ferskeste medlemmet til Tyro familien, perfekt for A-B transport av last opp til 1550 kg.

605x340px_20220615_145241_1Jekketrallen har et kraftigere batteri på 48V sammenlignet med lillebror LHE130 på 24V, som gjør at den kan håndtere tyngre last. Designet er like kompakt som LHE130, så den passer utmerket til bruk i trange områder. BT Tyro LHE155 håndterer 10% stigning med last og 16% uten last. Det vil si at den passer utmerket for deg som har behov for ekstra kapasitet og push i bratte bakker og ramper.

Rask og enkel stabling

BT Tyro SHE100 er en fornuftig oppgradering fra manuelle stablere, designet for deg som har behov for enkle løft. En god støtte for arbeid i trange områder som i butikker og lager. Den kombinerer funksjonene til en stabletruck med fleksibiliteten og størrelsen til en manuell jekketralle.

BT Tyro Stabler 1t med Lithium-ion

BT Tyro SHE100 er stablermodellen som egner seg perfekt til lette stablerjobber. Den kan transportere og løfte opp til 1000 kg og er tilgjengelig med lithium-ion batter på 24V. Den kan leveres i to forskjellige løftehøyder (2900mm og 3600mm). 

BT Tyro Stabler (2)Stableren har utmerket sikt til gaflene og krypkjøringsmodus for økt sikkerhet. BT Tyro SHE100 har et kompakt design og passer til enkle jobber i trange områder som detaljhandel, butikker og lager. Stableren kan til og med passe i standard personheiser. BT Tyro SHE100 er den mest fornuftige løsningen for deg som verdsetter ergonomi og fleksibilitet i ditt arbeid.

 

 

OPPDAG BT TYRO FAMILIEN

Når produktiviteten er nøkkelen

Når du har behov for mer kraft, og trenger gaffeltrucker som kan håndtere høyintensivt arbeid,

har vi et bredt utvalg av middels til kraftige palletrucker tilgjengelig. Denne serien kan utstyres med bly-syre- eller li-ion batterier. Kan også bestilles i fryselagerversjon. 
lwi160_stills_v0-5_lineup_left_v0-1-copy

 

 

Sjekk ut våre mest populære modeller her

 

Våre rådgivere er for deg, ikke nøl med å ta kontakt:

Odd-Ivar-1Populære artikler