Korttidsleie av truck under høysesong

Picture of Knut Nilssen

Knut Nilssen

Knut Nilssen er Rental and Used Manager i Toyota Material Handling Norway.

1 minutt å lese

Leie

Om du jobber i en virksomhet der materialhåndteringen er intensiv og med store mengder varer i bevegelse, forstår du viktigheten av å ha en pålitelig truckflåte. Du er avhengig av dine trucker for å kunne holde materialflyten i bevegelse. Selv om virksomheten din har travle og mindre travle perioder, gjelder det å ha riktig antall tilgjengelige trucker for å klare jobben. Det høres enkelt og logisk ut, men dette påvirker faktisk til syvende og sist resultatet.

Dersom din virksomhet vokser ytterligere og du vurderer å utvide truckflåten, er ikke valget om å kjøpe en ny truck det eneste alternativet – du kan også leie en truck! Her er noen punkter å tenke på før du bestemmer deg for å kjøpe eller leie truck.

korttidsleie toyota motvektstruck og skyvemasttruck

Les mer: 6 grunner til å korttidsleie en truck

Håndter høysesong og uventede volumer

Å anskaffe utstyr på permanent basis kan være det mest effektive valget dersom virksomheten din er på et stabilt nivå i varestrømmen fra år til år. På den andre siden kan virksomheten din være sesongbasert, med perioder med høyere varestrøm hvor du må håndtere flere varer enn normalt. Hvis mer enn 80% av varene dine kommer i løpet av en eller to spesifikke måneder, er det bedre å leie en truck i løpet av disse månedene enn å la trucken stå stille, samle støv og koste penger i de andre månedene når det er lavere varestrøm.

Leie av truck er en stor fordel når det kommer til håndtering av uventede volumer eller for spesifikke prosjekter som trenger mer arbeidskraft.

For å unngå høye faste kostnader, er valget om å leie truck for kortsiktig behov rett vei å gå. En annen fordel er at du kan velge blant de nyeste truckmodellene som passer ditt behov. I tillegg er det enkelt å returnere leietrucken når høysesongen er over. Den står ikke igjen på lokasjonen og koster penger, samt tar opp plass som kan brukes til noe annet.

I en perfekt verden krever truckflåten din minimalt med vedlikehold, men virkeligheten er at regelmessig og planlagt service av trucker øker effektiviteten i virksomheten og sikkerheten for truckførere. Om du leier en truck i en kortere periode slipper du dette, ettersom trucken allerede har gjennomgått service og er klar ved leveranse.

Last ned "Fordeler med å leie truck"

Populære artikler